Recenze

Hodnocení hotelu

88%

Velmi dobré

na základě 318 recenzí

  • Personál

    92%

  • Služby

    89%

  • Čistota

    92%

  • Pohodlí

    85%

  • Cena/kvalita

    82%

Recenze (318)

Filtry

  • František Šebesta

    ?

    rodina se staršími dětmi, 21. ledna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Jinak okolí je nádherné, služby jsou fajn a jídlo je velmi chutné. Personál byl velmi příjemný.
    • Velmi se mi nelíbil přístup vedoucích v Hotelu, protože hned po příjezdu nad námi v patře upravovali a rekonstruovali pokoj celý den i nadále ve velmi pozdních nočních a ranních hodinách. I přes upozornění na recepci stímto nebyli schopni nic udělat!! Ani nám tuto noc nějak kompenzovat.
      V nabídce Hotelu chybí rozměry přistýlek. Myslím si, že v takovém Hotelu by měli být jak přistýlky pro děti tak ale i pro dospělé, aby dorůstající teenager nespal na nevyhovujícím malém rozkládacím křesle.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    skupina přátel, 21. prosince 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Předvánoční pobyt v hotelu byl příjemnou zastávku v celoročním shonu. Počasí přálo i sportovním aktivitám mimo hotel, v podvečer bylo příjemné využití wellness centra.
  • Adam Skalník

    ?

    mladý pár, 19. prosince 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Lukáš Šťastný

    ?

    jednotlivec, 10. prosince 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Strava a okoli
    • Rimske lazne
    Orea Resort Horal

    Odpověď od hotelu

    Orea Resort Horal

    Vážený pane Šťastný,
    děkujeme Vám za zhodnocení Vašeho pobytu a i za uvedení připomínek a poznatků, které nám pomáhají k cestě na zlepšování našich služeb. Věříme, že i přes drobný nedostatek se k nám do hotelu vrátíte a my se opět budeme moci o Vás postarat.
    S pozdravem
    Marie Pacholíková - rezervační oddělení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 10. prosince 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Kateřina Bárová

    ?

    mladý pár, 9. prosince 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 4. prosince 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jirina Bubenikova

    ?

    jednotlivec, 3. prosince 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Radka Bulánková

    ?

    jednotlivec, 3. prosince 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    S pobytem.jsme byli velmi spokojeni. Velice milé nás překvapil příjemný, milý a stále usměvavý personál, který zvedá hotel na vysokou úroveň. Váš hotel budeme rádi doporučovat í diky velmi dobré kuchyni, které se nedalo naprosto nic vytknout.
    Orea Resort Horal

    Odpověď od hotelu

    Orea Resort Horal

    Vážená paní Bulánková,
    děkujeme Vám za zhodnocení Vašeho pobytu. Je skvělé, že jste si pobyt užila, rádi Vás v našem hotelu opět přivítáme.
    S pozdravem
    Marie Pacholíková - rezervační oddělení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    skupina přátel, 3. prosince 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Rozbitá pristylka na které se nedalo spát. Velmi nevstřícně řešení situace nabídnuté personálem.
    Orea Resort Horal

    Odpověď od hotelu

    Orea Resort Horal

    Vážený kliente Orea Resortu Horal,
    děkujeme Vám za uvedení zhodnocení Vašeho pobytu a uvedení připomínek. Věříme, že i přes tento drobný nedostatek Vás v našem hotelu opět budeme moci přivítat a nabídnout služby hotelu.
    S pozdravem
    Milan Posker
    Sales & Marketing Manager