Recenze

Hodnocení hotelu

90%

Perfektní

na základě 151 recenzí

  • Personál

    91%

  • Služby

    91%

  • Čistota

    92%

  • Pohodlí

    89%

  • Cena/kvalita

    86%

Recenze (15)

Filtry

  • Veronika Pňovská

    ?

    skupina přátel, 27. června 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Eva Švecová

    ?

    skupina přátel, 3. ledna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Krásný komplex v klidné lokalitě, hezké ubytování.
    • Welness, ubytování, výborná kuchyně - velký výběr, čisté a upravené prostředí, zámek Konopiště pouhých 5 km odsud
    • Velmi brzký check out do 10:00, předražené nápoje neodpovídající kvality (např. podprůměrné zemské víno 0,7l za 400,-), nedobré pivo, nesympatické recepční.
  • Jaroslava Růžková

    ?

    skupina přátel, 2. ledna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pobyt hodnotili všichni přátelé velmi dobře, jídlo, ubytování, spa, silvesr.večer. Jediné, co vadilo, že jako hosté jsme nebyli informování ani ve voucheru, že součástí pobytu je oběd, někteří tedy vůbec na oběd nešli, nebylo nikde uvedeno ani řečeno, ani po příjezdu v kolik začíná silvestr.zábava, jak je to s umístěním v sále naší skupiny- vše jsme zjištovali složitěji, v rámci pobytu byl i novoroční odpal- na recepci nikdo nevěděl kdy a kde se uskuteční, takže jsme se nezúčastnili. Takže vše super, jen bychom uvítali větší informovanost, byť např. letáčkem na pokoji, nebo při ubytování na recepxi atd..... I tak se nám libilo strašně moc a klidně se rádi vrátíme.
    Golf Resort Hotel Konopiště

    Odpověď od hotelu

    Golf Resort Hotel Konopiště

    Moc děkujeme za pozitivní hodnocení i za Vaše připomínky, které si rozhodně vezmeme k srdci. Informace ohledně plné penze měla být na voucheru, ale zřejmě se vloudila nějaká chyba. Příští rok dohlédneme na to, aby byly kompletní informace k dispozici.

    Přejeme krásný den a budeme se těšit na další návštěvu!

  • Anonymní hodnocení

    ?

    skupina přátel, 2. ledna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Vylet na Golf resort Konopiste se povedl. Silvestrovsky balicek vcetne vyborneho jidla a dobre zabavy nas velice potesil. Petsonal prijemny a vstricny, prekrasny ohnostroj a lide, kteri se umi chovat ve spolecnosti. Mohu vrele doporucit:
    • Prijemny personal
      Vyborne jidlo
      Hudba
      Prostorny a moderne vybaveny pokoj
      Organizace programu
      Hudba
      Vyborny kolektiv
      Okolni priroda.
      Urcite se zase vratime. Dekujeme vsem za prijemny prechod z roku 2019 na rok 2020.
    • Pratele meli silne zapachajici pokoj. I po vyvetrani tam stale neco smrdelo. Nas pokoj byl citit do vyvetrani.
      Mozna jen dat pul progranu s zivou hudbou a dalsi pul s dijem. Parket byl maly, celkem na nas u stolu tahlo. A neustale padajici vesak na obleceni. Ovsem to jsou takove malickosti ze celkovy dojem nam to nezkazilo a dala bych 7 hvezdicek z deseti.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    skupina přátel, 12. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Hezké ubytování
      Profesionální služby
      Příjemné prostředí
      Dobře vybavené welness a baleo
    • Vzhledem k úrovni ubytování a služeb restaurace lehce zaostává
      Rychlost obsluhy
  • Kateřina Zbořiláková

    ?

    skupina přátel, 15. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    S ubytováním i službami jsme byly spokojené. Resort je moc pěkný, v restauraci výborně vaří a obsluha je milá a vstřícná. Lokalita je ideální pro výlety na kole, mnoho sportovního vyžití je ale i v samotném resortu. Určitě mohu doporučit i pro rodiny s malými dětmi.
    • Restaurace, včetně snídaní, je výborná.
      Pěkné, udržované prostředí.
      Služby wellness centra jsou perfektní.
    • V bazénu pro plavání je celkem studená voda, ale to může být náš subjektivní pocit.
  • PhDr. Marta Neumajerová

    ?

    skupina přátel, 2. ledna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Nás 6 seniorů bylo velmi spokojeno se zajištěním celého pobytu.
    • Obzvláště jsme byli spokojeni s
      - uměním kuchařů a kvalitou jídel,
      - vstřícnou a příjemnou obsluhou personálu.
    • Drobnou připomínku máme k dispozičnímu řešení šaten a příchodu k bazénu.
  • Ivana Tancerová

    ?

    skupina přátel, 2. ledna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Pobyt se mi velice líbil, vše bylo velmi dobře zorganizované. Prostředí čisté, příjemné.
      Cena odpovídala úrovni služeb a nabídky.
      Byli jsme velmi spokojeni ačkoliv nejsme /bohužel / golfisté. Na jaře nebo v létě tam musí být báječně. Děkuji. Tancerová
  • Marie Hollarová

    ?

    skupina přátel, 17. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Víkend strávený v tomto resortu jsem si představovala jinak. Začnu, ale klady. Moc příjemný a vstřícný personál v Beauty salónku. Tak dobře se o nás nikdo jiný nepostaral.
    Příjemné prostředí wellness centra.
    Zápory: nechtěla jsem psát vše ,ale v neděli jsem se rozhodla ,že ano. Co se týká jídla je tam vše nějak zvláštně zavedené. V pátek nám řekli , že nám obyčejným lidem ve dvou restaurací neuvaří v jedné , protože májí moc lidí a ty co platí víc mají přednost a v druhé byla uzavřená společnost takže jsme jeli po 20h se najíst do Benešova. Druhý den jsme přišly na pokoj a byl otevřený do kořán a nikde nikdo....asi paní uklízečka co přišla jen ustlat zapomněla zavřít dveře?? Půjčovna kol ..katastrofa !! Pouze tři kola a jedno úplně sedřené a to nemluvím o servisu!!! Ten tam asi nikomu nic neříká...
    Sobota večer začala báječně zase v Beauty a zase facka od personálu ze zámecké restaurace. Opět nám neuvaří , protože jsme přišly před 21h. a to jsme se jako zbláznily v sobotu a před 21h. Na otázku zda nám uvaří byla neochotná otázka co??!! Já otázku zopakovala a odpověď NE už je pozdě. Nebylo nám nabídnuto nic...např. obložená mísa nebo aspoň nějaká alternativa.....ne....
    Odešly jsme tedy do Steak Baru že si dáme aspoň salát. Tam uzavřená společnost.!!!!
    No tak jsme jeli zase do Benešova!!! Je hrozné , že v takovém resortu a v takové společnosti co se tam pohybuje jsme se cítili jako nevítaní hosti. Bohužel jinou recenzi pro toto místo nemám. Asi co bychom v našem postavení očekávali na takovém místě.
    Jinak nádherná příroda to se musí nechat.....
    • Beauty a wellnes
    • Chování personálu zámecké restaurace.
      Recepce neinformuje o tom že se nedá v jejich resortu najíst.
  • Martina Némethová

    ?

    skupina přátel, 9. července 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení