Recenze
K nástupu na pobyt je třeba prokázat negativní test, očkování nebo prodělání covidu. Sledujte aktuální podmínky pobytů v lázních.

Hodnocení hotelu

88%

Velmi dobré

na základě 39 recenzí

  • Personál

    90%

  • Služby

    91%

  • Čistota

    93%

  • Pohodlí

    84%

  • Cena/kvalita

    82%

Recenze (39)

Filtry

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 10. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Personál neprofesionální.
      U snídaně nebylo doplněno jídlo, čeká se na kávu či čaj.
      V ubytování nefunkční sprcha, aniž by personál dopředu upozornil,
      natož aby poskytl slevu!
  • Anonymní hodnocení

    ?

    skupina přátel, 15. září 2012

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • - výborná kuchyně, zajímavé menu
      - jednoduché, funkční a čisté vybavení pokojů
      - příjemný interiér restaurace
      - možnost parkování
    • - bazén s vodou kolem 17 stupňů, otevřený poue do 21:00
      - wi-fi nemá pokrytí na pokojích
      - za celou dobu pobytu nebyla vyměněna nefungující žárovka v chodbě, i přes opětovné upozornění obsluze při snídani
      - neexistující úklid pokojů
      - nutnost objednávání snídaní předem
    Active wellness hotel U Zlaté Rybky

    Odpověď od hotelu

    Active wellness hotel U Zlaté Rybky

    Dobrý den,

    děkujeme za Váš čas při vyplnění recenze. Nicméně bych chtěl vysvětlit pár informací. Bazén je připojen k sauně jako ochlazovací a má tudíž přes zimu 10° přes léto max. 17°, a je otevřen do 22.00, což myslím, že je na wellness až nadstandard dlouhá otevírací doba na to že otvíráme od 7.00hod. Wifi nemá pokrytí pouze na některých pokojích z důvodu velmi silných původních zdí. Na každém pokoji je cedulka na které je uvedeno z jedné strany nerušit a z druhé strany prosím uklidit pokoj, které stačí pověsit na kliku. Z důvodu soukromí nechodíme na pokoje bez vyzvání. Snídaně objednáváme dopředu z důvodu časového harmonogramu, aby jste nemuseli dlouho čekat. Věřím, že příště bude spokojenější.

    s pozdravem zástupce vedoucího

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 22. ledna 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Celý pobyt zachránila obsluha restaurace a wellnes,velmi milá obsluha
    • Poměr cena za pokoj 2000 kč kde byl utrhnutý lustr,pavučiny,rezavá koupelna a celkově špína je velmi smutný.Ve wellnesu rozpadnutá rozleželá lehátka,špinavé sprchy ....opravdu za tu cenu je to velmi smutné
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 30. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Pavel M.

    ?

    rodina s malými dětmi, 19. července 2011

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hotel je pěkný, zrekonstruovaný, uvnitř čistota a ochotný personál. Bohužel jsou pokoje směrovány na poměrně frekventovanou silnici, což ruší hlavně v noci.
    • Hotel je pěkný, zrekonstruovaný, uvnitř čistota a ochotný personál. Bohužel jsou pokoje směrovány na poměrně frekventovanou silnici, což ruší hlavně v noci.
    Active wellness hotel U Zlaté Rybky

    Odpověď od hotelu

    Active wellness hotel U Zlaté Rybky

    Dobrý den, ne všechny pokoje jsou směřovány směrem k rušné ulici, i když si myslím, že ta ulice není tak rušná, na ulici jsou pouze 3 pokoje zbytek je směrem do dvorního traktu hotelu.

    Děkuji za Vaši recenzi:-) vedoucí hotelu

  • Eva

    ?

    dospělý pár, 3. května 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Luděk

    ?

    rodina s malými dětmi, 8. července 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Super děvčata za barem. Příjemné a postarají se o Vás a vaše děti. Děkujeme
    • Chtělo by to obměnu postelí. Na dnešní dobu hodně zastaralé. O vrzání nemluvě. V celém areálu je viditelné opotřebení a nutná údržba celkových prostor. Klima v podkroví je dnes nezbytná. Opravdu se v těchto vedrech nedá pod střechou spát.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 25. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 12. července 2012

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 24. srpna 2016

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení