Recenze

Hodnocení hotelu

89%

Velmi dobré

na základě 22 recenzí

  • Personál

    90%

  • Služby

    92%

  • Čistota

    91%

  • Pohodlí

    90%

  • Cena/kvalita

    81%

Recenze (22)

Filtry

  • Lucie Teresa

    ?

    rodina se staršími dětmi, 29. září 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Velmi pěkné prostředí, skvělé wellness.
    • Bazén můžete s dětmi využívat pouze do 18. hodiny, do wellness děti nesmí vůbec.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 16. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Fantastický pobyt v nádherném prostředí. Úžasně vybavený hotel s krásnou zahradou, obsazený opravdovými profesionály na všech postech. Skvělý wellness v úžasném prostředí uprostřed nádherné přírody.
  • Iveta BLÁHOVÁ

    ?

    dospělý pár, 22. dubna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Poloha, vynikající strava, personál.
    • Velikost koupelny, absence velkého zrcadla a háčků na kabáty. Při větší obsazenosti hotelu nejsou místa ve welnes.
  • MUDr.Jana Ochotná

    ?

    jednotlivec, 11. února 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Na chodbě hrála hudba i v nočních hodinách.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    rodina s malými dětmi, 28. ledna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Můj syn našel na pobytu 2 mínusy. První mínus byl nelibí zvuk výtahu a 2. mínus byly "plastové" sedačky u bazénu. Z toho jasně plyne, že pobyt byl téměř dokonalý:-) Zároveň bych chtěla pochválit kuchyni, protože ta byla naprosto vynikající. Děkujeme a velmi rádi se k Vám vrátíme.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 3. listopadu 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 2. srpna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 8. května 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Číšník v restauraci nepříjemný, trochu arogantní, naúčtoval nám útratu jiného pokoje!
  • Alena Vajdová

    ?

    dospělý pár, 2. dubna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Tento hotel jsme navštivili již několikrát a určitě ho budeme pravidelně navštěvovat i v budoucnu.Jsme maximálně spokojeni se službami,wellnes je úžasné a veškerý personál je ochotný a usměvavý,vždy vám poradí,popřípadě okamžitě vyřídí jakýkoliv problém.Snídaně jsou bohaté a je neustále doplňované jídlo,takže kdykoliv příjdete,je vźdy všeho dost.Pokoje jsou krásné,čisté a moderně zařízené.Hotel je v lesoparku,takže je nádherný výhled odkudkoliv.Určitě tento hotel můžu všem jen doporučit,je opravdu vyjímečný a rádi se tam budeme vracet!
    • Menší problém je s parkováním,je u něj málo parkovacích míst,ale přes cestu je velké parkoviště,takže zaparkujete vždy.Hotel sice má podzemní parkoviště,ale je zpoplatněno i pro ubytované hosty,což mě udivuje a nechápu to.Ale je to jediné negativum na tomto hotelu,nic zásadního.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 4. září 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Velmi příjemné a klidné prostředí, nádherné pokoje a luxusní wellness. Milý a ochotný personál, zejména ve spa.