Recenze

Hodnocení hotelu

94%

Perfektní

na základě 14 recenzí

  • Personál

    94%

  • Služby

    96%

  • Čistota

    96%

  • Pohodlí

    96%

  • Cena/kvalita

    87%

Recenze (14)

Filtry

Typ klienta

Zobrazit pouze

  • Alena Vajdová

    ?

    dospělý pár, 2. dubna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Tento hotel jsme navštivili již několikrát a určitě ho budeme pravidelně navštěvovat i v budoucnu.Jsme maximálně spokojeni se službami,wellnes je úžasné a veškerý personál je ochotný a usměvavý,vždy vám poradí,popřípadě okamžitě vyřídí jakýkoliv problém.Snídaně jsou bohaté a je neustále doplňované jídlo,takže kdykoliv příjdete,je vźdy všeho dost.Pokoje jsou krásné,čisté a moderně zařízené.Hotel je v lesoparku,takže je nádherný výhled odkudkoliv.Určitě tento hotel můžu všem jen doporučit,je opravdu vyjímečný a rádi se tam budeme vracet!
    • Menší problém je s parkováním,je u něj málo parkovacích míst,ale přes cestu je velké parkoviště,takže zaparkujete vždy.Hotel sice má podzemní parkoviště,ale je zpoplatněno i pro ubytované hosty,což mě udivuje a nechápu to.Ale je to jediné negativum na tomto hotelu,nic zásadního.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 4. září 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Velmi příjemné a klidné prostředí, nádherné pokoje a luxusní wellness. Milý a ochotný personál, zejména ve spa.
  • Aleš Zahradnický

    ?

    dospělý pár, 9. července 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Velmi hezký, moderně a vkusně vybavený hotel. Velmi příjemné a dobře vybavené SPA. Vynikající kuchyně. Hezké okolí. Ke zcela 100% hodnocení chybí možná jen ještě více úsměvu na tvářích personálu :-). Děkuji za příjemný pobyt.
    • viz celkové hodnocení
    • viz celkové hodnocení
    Hotel Zochova Chata

    Odpověď od hotelu

    Hotel Zochova Chata

    Vážený pán Zahradnický

    Ďakujeme za Vašu návštevu hotela Zochova Chata ****, aj za Vašu recenziu , sme veľmi radi, že ste sa u nás cítili dobre a strávili ste u nás príjemný pobyt. Nakoľko sa snažíme naše služby neustále zlepšovať sme vďační aj za postreh viac úsmevu na tvárach personálu :D , verím že v budúcnosti keď nás navštívite ho bude dostatok.

    S prianím pekného dňa v mene Hotela Zochova Chata ****

    Mária Karakondylosová

  • Lucie Klocová

    ?

    jednotlivec, 14. listopadu 2016

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • nádherný hotel i spa, úžasně vstřícný a profesionální personál
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 18. září 2016

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 20. dubna 2016

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Robert Čížkovský

    ?

    jednotlivec, 29. března 2016

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    neuvěřitelně vstřícný personál, architektonicky a designově spojeno s maximální funkčností
    • v podstatě vše
  • Anonymní hodnocení

    ?

    rodina s malými dětmi, 28. března 2016

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Roman Marek

    ?

    dospělý pár, 16. listopadu 2015

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Komfortní hotel, velmi příjemné, luxusní Wellness centrum s výhledem do přírody a útulnými pokoji. Cena odpovídá kvalitě. Mohu doporučit.
    • Rozmazlující procedury, útulnost prostředí, ochotný personál.
      Dražší ceny ale stojí to za to. :-)
  • Milan Orna

    ?

    mladý pár, 19. října 2015

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Velmi příjemný pobyt. Hotel krásný, čistý. Personál milý a přívětivý.
    • krásné prostředí hotelu a okolí
      wellness a spa
      restaurace