Recenze
AKTUÁLNĚ: Poukazy pro zdravotníky již na Spa.cz nepřijímáme. Děkujeme za pochopení.

HodnoceníHotel IMPERIAL

Zpět

Hodnocení hotelu

96%

Perfektní

na základě 131 recenzí

  • Personál

    96%

  • Služby

    95%

  • Čistota

    99%

  • Pohodlí

    98%

  • Cena/kvalita

    90%

Recenze (131)

Filtry

  • Dana

    ?

    jednotlivec, 29. prosince 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Příjemný personál, krásný hotel i prostředí.
    • Hotelový bazén, perličkové koupele, čistota, příjemný personál, upravené okolí hotelu a určitě i lanovka do centra.
    • Skromnější jídelníček, aranžmá i suroviny. Absence portýra, nosiče zavazadel.
  • Ing. Radim Kalandra

    ?

    dospělý pár, 29. prosince 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Velmi oceňuji vstřícný a profesionální přístup Služeb spa.cz, konkrétně paní Markéty Zimčíkové, která dokázala operativně vyřešit změnu původně požadovaného a z důvodu pandemických opatření zrušeného Vánočního welnes balíčku v Mariánských lázních za Lázeňský balíček Classic v Karlových Varech. Děkuji srdečně, skvělá práce.
    Komfort, čistota hotelu Imperiál a prostor Spa je na velmi vysoké úrovni. Veškeré služby a perfektní přístup personálu hotelu a personálu Spa jsou na vynikající úrovni, za což děkuji a doporučuji všem zažít takový báječný týden naplněný vánoční atmosférou.
  • Eva Žabčíková

    ?

    jednotlivec, 28. prosince 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Byly jsme maximálně spokojené, že nám Vánoční pobyt byl umožněn i v této podivné době. Imperial je opravdová perla Karlových Varů
    • Vynikající jídlo, čistota, bazén a všechny procedury i ochota personálu.
    • Vylidněnost Karlových Varů a počasí také nic moc :-o
  • Julie Macková

    ?

    rodina se staršími dětmi, 27. prosince 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Vše super
  • Hana Košlerová

    ?

    dospělý pár, 21. prosince 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Velice příjemné prostředí i personál, výborný wellness, mohu doporučit.
    • vstřícnost zaměstnanců ohledně přeobjednání masáže a koupele
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 19. prosince 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Obsluha, jídlo , čistota,ochota personálu.
    • Sauna nenmoderní a jen jedna, Odpočinková zóna pro saunu žádná.
  • Miluše Cardalová

    ?

    dospělý pár, 19. prosince 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Vse ok
    • personál milý, jídlo vynikající
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 19. prosince 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • hotel a služby
    • omezení coronavir
  • Jiřina Paulová

    ?

    dospělý pár, 18. prosince 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pobyt se nám po všech stránkách velice líbil. Čistota hotelu, ochota personálu, milá paní doktorka, výborné jídlo.
    • Vždycky potěší, když dostaneme víc než čekáme. Parkování zdarma, jízdenku na autobus a lanovku po celou dobu pobytu, proceduru navíc.
    • Není co vytknout.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 14. prosince 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Vše bylo perfektní až na některá omezení z důvodu nařízení vlády. Jako bonus byly Karlovy Vary téměř bez lidí.
    Hotel IMPERIAL

    Odpověď od hotelu

    Hotel IMPERIAL

    Dobrý den,
    děkujeme, že jste si vybrali hotel Imperial a za hodnocení. Moc nás mrzí, že některé služby jste nemohli využít, ale striktně dodržujeme vládní nařízení. Věříme, že to neovlivnilo celkový dojem z pobytu a můžeme se na Vás opětovně těšit.
    S pozdravem,
    Lucie Brunnerová
    Asistent úseku Sales & Marketing