Recenze

Hodnocení hotelu

90%

Perfektní

na základě 213 recenzí

  • Personál

    94%

  • Služby

    92%

  • Čistota

    93%

  • Pohodlí

    86%

  • Cena/kvalita

    86%

Recenze (213)

Filtry

Typ klienta

Zobrazit pouze

  • Dana

    ?

    jednotlivec, 14. prosince 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • S pobytem jsem byla spokojená. Byla jsem v období vládních nařízení v COVID 19 a proto nemohly být pořádané žádné kulturní akce. Proto nehodnotím. Stravování také bylo přizpůsobené dané situaci. Vše bylo velmi chutné. V parku probíhá revitalizace, která má být ukončena v roce 2021.
  • Jiří Mrázek

    ?

    jednotlivec, 2. listopadu 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Ubytování pro jednoho v přiměřeném pokoji, minule jsem byl v podkroví a nešlo se tam hýbat.
    • + kuchyň excelentní, porce velké, kompoty, nebo saláty dle libosti
      + servis v jídelně rychlý a příjemný
      + sestry ochotné
      + recepce pomůže vyřešit jakýkoli problém
      + lednička na pokoji
      + fén v koupelně
      + topili tak dobře, že jsem často větral
      + 500m golfový areál
    • - vrzající postel
      - maličký sprchový kout
  • Jana Motýlová

    ?

    jednotlivec, 24. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Veškeré služby a přístup personálu hodnotím jako perfektní.Výběr, kvalita a chut' jídla výborná.
    Ocenila bych více zajímavých oběktů v areálu parku.
    • Líbil se mi velmi příjemný přístup veškerého personálu. Léčivá voda a masáže byly pro mě balzám.Děkuji
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 27. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Líbila se mně možnost zapůjčení jízdního kola .
      Dobře se jezdí po cyklostezkách , které začínají hned u hotelu .
      Zastávka autobusová i vlaková hned za areálem lázní .
      Jsou to opravdu takové domácí lázně , jak uvádějí na internetu .
      Personál ochotný ,rád poradí a se vším pomůže .
      Zaslouží si poděkování .
  • Antonín Kolář

    ?

    jednotlivec, 27. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Ivona Docekalova

    ?

    jednotlivec, 20. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Děkuji za možnost se vyjádřit. Velice se mi u Vás líbilo, ale chybělo mi kadeřnictví v hotelu, nebo poblíž i pedikúra, manikúra. Zkrátka to, co si některé ženy mají čas dopřát pouze o dovolené. Ale personál od recepce, přes procedury, obsluhu či uklízečky super. Děkuji i paní Strobachové za vyřizování a zajištění - velice kvalitní a vstřícná komunikace. Byla jsem tam s vnoučkem, který bohužel dostal teploty, takže ve čtvrtek musel odjet, ale ještě dnes vzpomíná a "lázňuje". Děkuji za vše a jsem s pozdravem Ivona Dočekalová
    • - vstřícnost, ochota, milé jednání
      - perfektní výběr jídla (hlavně ryby)
      - tiché a při tom živé prostředí - uvnitř i venku
      - možnost příjemných procházek v parku
      - možnost vyjet na kole po cyklostezkách
      - pokoj s terasou (trochu vázla přistýlka pro vnoučka - na týden hodně nepohodlná)
      - už i nabídka a její vyřizování by stálo za ocenění
      - v případě nepříznivého počasí výlet autem na jakoukoliv stranu - zážitek (Nivnice, Korytná, Veselí, Hradiště, Velehrad atd.)
      - asi nedokáži hned vše pozitivní vypsat ....
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 20. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Velmi klidné a příjemné prostředí, vstřícný personál, výborná strava
    • Minimum kulturního vyžití, obsluha v lázeňské kavárně venku v podstatě nefungovala
  • Josef Květoň

    ?

    dospělý pár, 19. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    celkově jsme spokojeni.
    • Vstřícný přístup personálu
    • Problémy s restaurací (kavárnou).
  • Vlasta Krylová

    ?

    ostatní, 17. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pobyt v těchto lázních je vhodný pouze pro lidi bez velkého omezení pohybu a vyššího vzrůstu. Můj strýc, kterému jsem dělala doprovod, by se bez mé pomoci nedostal nejen do postele, které jsou bez možnosti regulace výšky, neboť měří 1.60 m a je pohybově značně omezen,ale i toalety jsou na tuto výšku také příliš vysoké. Slíbený zvedák do sírnaté vany nebyl v provozu (snad prý už několik let), takže nemohl vůbec využít těchto koupelí, kvůli který jsme tam vlastně jeli - na léčbu lupénky. Ačkoliv jsem tento požadavek předem při rezervaci pobytu několikrát zdůrazňovala.
    • Možnost půjčení kola.
      Možnost hraní tenisu.
      Možnost hraní ping pongu.
      Pěkné prostředí.
      Chutná a bohatá strava - velký výběr jídel.
    • Mrzutost až neochota personálu na procedurách oddělení Balneo.
      Odebírání ještě nedokonzumovaného jídla bez souhlasu v jídelně.
      Chybějící pitný režim u oběda - pouhá voda s citrónem za 20,- Kč mi přijde neadekvátní k ceně pobytu a teplý čaj se mi zdá k obědu dost nevhodný.
  • Radek Hladík

    ?

    dospělý pár, 7. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení