Recenze

Hodnocení hotelu

91%

Perfektní

na základě 216 recenzí

  • Personál

    93%

  • Služby

    90%

  • Čistota

    94%

  • Pohodlí

    89%

  • Cena/kvalita

    87%

Recenze (216)

Filtry

  • Pavel Pilch

    ?

    dospělý pár, 8. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Klidné prostředí,
  • Zdeněk Hasil

    ?

    jednotlivec, 10. března 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jana Fialová

    ?

    jednotlivec, 22. listopadu 2016

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pokoje v penzionu velmi pěkné, jediný problém byl s větráním, šlo vyvětrat pouze přes vstupní dveře.

    Prostředí penzionu, včetně snídaně velmi dobré, zaměstnanci vstřícní.
  • Jaroslav Štrimpfl

    ?

    dospělý pár, 28. června 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Pořádání svatby a s tím spojené vykázání z parkovacího místa , v případě možnosti hluku v nočních hodinách nabídka špuntů do uší
  • Radim Majer

    ?

    jednotlivec, 15. května 2016

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    S pobytem jsem byl spokojen. Lázeňské služby (procedury) byly na velmi dobré úrovni. Penzion Majorka velmi pěkný. Škoda jen, že některé procedury nelze provádět na místě. Uvažujete o tom?
  • Vladimír Pospíšil Ing.

    ?

    jednotlivec, 22. července 2016

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pro náš typ relaxace byl pobyt, včetně procedůr velice přínosný, I ubytování ve vzdálenější budově bylo velmi dobré.a časpvě přínosné . Neboť jsme mohli poznávat okolí.
    • Stačí říci perfektní Protože nemáme děti nemůžeme otázky,které souvisí s dětmi hodnotit.
      kultúra - nebyla, tudíš není co hodnotit
  • Marie Pártlová

    ?

    jednotlivec, 30. července 2016

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Zdenka Mizerova

    ?

    rodina s malými dětmi, 20. května 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Penzion Majorka krásné a klidné prostředí,jako doma na dvorku,nádherná atmosféra rodinné pohody.
  • Václav Štětka

    ?

    dospělý pár, 23. dubna 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Potvrdilo se mi, co jsem slýchal : Hanáci, ať jde v tomto případě o perzonál lázní či ty, se kterými jsme se potkali jinde jsou převážně milí, usměvaví, umí s nadhledem a klidem jim zřejmě vlastním poradit a prospět. Také to přispívá k tomu, že hodnotím kvalita léčebné péče o mne a moji paní jako optimální. Velmi pozitivně hodnotím i kvalitu stravy a prostředí, ve kterém je nabízena.
    • V lejstrech, která jsem před pobytem v lázních obdržel, nebyla žádným způsobem definována lokalita budovy penzionu Majorka. Nevěděl jsem tudíž, že penzion je dosti ( cca 700m? ) vzdálený od budov lázní, ve kterých je poskytována léčebná péče a nabízena - mimo snídaně - ostatní strava. Informační směrovky k budově na ulici jsou matoucí, název na čelní zdi budovy nezřetelný, v barvě omítky. Budovu penzionu jsme tedy při příjezdu hledali dosti obtížně. Označení prostor, ve kterých jsme absolvovali léčebnou péči bylo nepostačující, opakovaně jsme byli nuceni se ptát. Kupř. název ´Vodoléčba´ v přízemí budvy Balnea nesmyslně zahrnuje také ostatní procedury, které s vodoléčbou nemají nic společného. Informace o možnosti využití sauny pro hosty ubytované v penzionu Majorka je zavádějící, sauna je v provozu jen po objednání, není uvedeno, co je v ní a za jakou cenu nabízeno.
  • Jana Kadrnožková

    ?

    dospělý pár, 11. dubna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Penzion Majorka poskytuje velmi dobré ubytování, prostorný pokoj, dobře řešenou koupelnu, velké skříně. Snídaně přímo na penzionu byly kvalitní, chutné,pestré.
    • Hezké a prostorné ubytování.
      Dostatek úložných prostorů.
      Pohodlné postele.
      Chutné snídaně přímo v penzionu.
    • V noci přímo do pokoje svítí pouliční osvětlení a současné (bílé) závěsy to neodstíní. V pokoji bylo celou noc světlo, a proto jsem se každou noc špatně vyspala. Pomohlo by vyměnit závěsy za skutečně zastiňovací.
      Vzdálenost Majorky od Balnea s procedurami je značná, určitě to není oněch avizovaných 200m (ale spíš 500m ,a to už je pro lidi s kloubními potížemi moc). Pomohla by možnost projít brankou na konci dvora .
      V bazénu v Balnea je značně studená voda (28°C); pro lidi s potížemi pohybového ústrojí je potřeba vody teplé-min.32°C.