Recenze

Hodnocení hotelu

90%

Perfektní

na základě 810 recenzí

  • Personál

    92%

  • Služby

    92%

  • Čistota

    93%

  • Pohodlí

    86%

  • Cena/kvalita

    87%

Recenze (810)

Filtry

  • Dagmar Entrová

    ?

    jednotlivec, 17. července 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Hotel Moravan byla nejlepší volba - klid, zeleň, výborná strava, ochotný personál, procedury podle časování. Milé pokojské, všechno vyvoňané, čisto - jen lidé nejsou zvyklí dávat na kliku cedulku, která je k dispozici. Předešlo by se zbytečnému klepání a dorozumívání paní pokojské přes dveře, takže pro obě strany je výhodné cedulku použít. Líbí se mi možnost obědového balíčku v případě výletu.
    • Jediné co mohu negativně hodnotit je chování některých klientů, kteří nepochopili rozdíl mezi chorvatským kempem a poměrně luxusním hotelem. Nošení jídla na pokoj ( rohlíky trčící z kapes ....mistička ovoce apod.), pletení si REHABILITAČNÍHO ! bazénu z aquaparkem (skákající děti ) či chození k jídlu v papučích ( event. kroksech, žabkách...) bohužel stále patří ke kultuře Čechů.
  • Jarmila Valášková

    ?

    jednotlivec, 16. července 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Luboš Konec

    ?

    dospělý pár, 13. července 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Dáša Borovičková

    ?

    jednotlivec, 9. července 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Moc hezke byla jsem poprve a moc spokojena vsem diky
  • Olga Vaníková

    ?

    jednotlivec, 9. července 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • V Moravanu jsem vždy spokojená. Jezdím tam už několik roků. Poprvé jsem využila služeb Spa.cz, které hodnotím také
      velmi kladně. Děkuji.
      Bc. Vaníková Olga
  • Iveta Lachmanová

    ?

    jednotlivec, 9. července 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Parádný pobyt :-)
    • Milé a ochotné obsazení recepce, milá obsluha v jídelně.
  • Pavel Panýrek

    ?

    jednotlivec, 8. července 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 19. června 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Hotel má naprosto vynikající kuchyni. Jídlo hodnotím na jedničku s hvězdičkou. Bylo pestré, velké porce, velmi chutné, prostě vynikající.
      servírky zvládají svou práci perfektně, jsou usměvavé a ochotné.
    • Nelíbil se mi příjezd do hotelu, kdy jsme museli porušit zákaz vjezdu, abychom vyložili kufr. Vůči klientům to hodnotím jako nepřátelské gesto.

      Netýká se hotelu: rozbité chodníky.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    ostatní, 16. června 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Věra Jordánová

    ?

    jednotlivec, 14. června 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Lázně jsou v překrásné přírodě.
      Všichni zaměstnanci jsou příjemní ,milí a ochotni pomoct.
      Je to balzám na nervy i na duši.
      Pokud nám to bude dopřáno,rádi si léčení u vás zopakujeme.
    • Vadila nám velká hlučnost projíždějících vlaků a aut.
      Postrádali jsme více laviček na odpočinek,příkl. na serpentině z Moravanu k Bečvě.
      Potěšil by nás i jednoduchý plánek vycházkových okruhů s označením lázeňských budov , pramenů a vzdáleností.