Recenze

Hodnocení hotelu

90%

Perfektní

na základě 681 recenzí

  • Personál

    92%

  • Vybavení

    92%

  • Čistota

    93%

  • Pohodlí

    86%

  • Cena/kvalita

    87%

Recenze (681)

Filtry

  • František Nosek

    ?

    dospělý pár, 13. září 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Jídlo na dobré úrovni. Úroveň personálu na uhličitanové koupeli-byl jsem 2x(jednou velmi dobrý přístup -starší paní,1x průměr)
    • Měl jsem trochu zmatek vstupu do místnosti, kde se provádí masáže.(patro a mezi patro i když na poukazu bylo -1,masér dobrá práce)
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 12. září 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Dobré.
    • Prostředí, celková dispozice hotelu - léčebného domu. Personál příjemný. Okolí lázní, možnost procházek atd.
    • Čistota WC - zápach.
  • Blanka Čajková

    ?

    jednotlivec, 12. září 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Velká spokojenost moc se nám v laznich líbilo.
    My jsme sice přijeli autem ,ale ten kdo přijede vlakem musí být v šoku. Nádraží děs a hrůza.
    A ten kdo přijede vlakem musí si rici kde to jsem.
  • Marie Ocetková

    ?

    jednotlivec, 6. září 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Vlasta Masopustová

    ?

    dospělý pár, 6. září 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • klid
      vše v pohodě
  • Marie Zedníčková

    ?

    dospělý pár, 4. září 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • velice se nám pobyt líbil, ale víkendový pobyt je příliš krátký, abychom stihli vše si prohlédnout
  • Jiřina Chlapková

    ?

    jednotlivec, 3. září 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Bylo příjemné, že jsem měla procedúry přímo v mém lázeňském domě a nemusela jsem docházet do jiných budov.
      Navštívila jsem blízké jeskyně a také propast, a každý den jsem chodila na dlouhé procházky po lázeňském areálu.
      Z mého pokoje v 5.patře jsem měla pěkný výhled na celou krajinu, na hostýnské a vizovické vrchy.
    • Můj pokoj byl umístěný v 5. patře, a v průběhu mého pobytu byla venkovní teplota nad 30 stupňů. Okno na pokoji bylo umístěno příliš vysoko a nemělo žaluzii ani závěs, takže jsem měla problém se spaním v přílišném vedru. Chyběla mi možnost nějakého organizovaného výletu do blízkého okolí případně kulturního vyžití.
  • Vladislav Crhák

    ?

    dospělý pár, 3. září 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Nelíbilo se nám, že.
      1. V koupelně na pokoji není žádný věšák
      (mimo kruhu ) na pověšení ručníků, prádla a pod.
      2. Ve sprše v bazénu není žádný držák na mýdlo. Jediná možnost odkládání na zem je nekomfortní a nepraktická.
  • Roman Krnoš

    ?

    dospělý pár, 31. srpna 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    skupina přátel, 24. srpna 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Personál a kvalita služeb v lázeňském domě Moravan je na vysoké úrovni, jídlo velmi dobré, vybavení pokojů je starší.ale zachovalé, perfektně uklizeno