Recenze

Hodnocení hotelu

90%

Perfektní

na základě 1020 recenzí

  • Personál

    92%

  • Služby

    91%

  • Čistota

    93%

  • Pohodlí

    86%

  • Cena/kvalita

    86%

Recenze (1020)

Filtry

  • Hromadka Juraj

    ?

    dospělý pár, 16. května 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Helena

    ?

    jednotlivec, 11. května 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 29. března 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • pouze malá připomínka: v dřívějších letech byl na pokoji tzv minibar - naplněná lednička nějakými nápoji. Letos nic.
  • pan Šrámek

    ?

    jednotlivec, 6. května 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Vše,dobré. Procedury by mohli byt trochu později. Je to honicka po snidani.
    • Vybavení pokoje,koupelny. Všude je čisto. Personál příjemný. Pěkné okolí,hodně zeleně.
  • Olga Bělská

    ?

    jednotlivec, 6. května 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jana Mikulová

    ?

    jednotlivec, 3. května 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Dobrý den, byly jsme vcelku spokojeni.
      Pokoje dobře vybaveny, úklid na pokoji každý den, takže čistota na pěkné úrovni.
      Ochota personálu a příjemné chování ke klientům. Obsluha na jednotlivých procedurách -šikovná usměvavá děvčata. Zkrátka super.
    • Nemám v zájmu nikoho poškodit. Byla jsem s maminkou, která mám 82 let. Velmi ji to dobře myslí, je čiperná, soběstatčná, ale po prvotních údajech v den nástupu na recepci nejsem si jista, že bych ji tam mohla nechat samotnou. Určitě by nebyla, podle vysvětlení paní na recepci, se orientovat, kde jsou procedůry atd. V termínu jak jsme byly my, bylo hodně starších klientů a možná byli na tom stejně.
      Myslím, že by stálo za větší informovat, ze strany recepce - že v případě, pokud chcete vyměnit prádlo, za čisté- je nutné ušpiněné položit na zem. Paní uklízečky jsou velmi ochotné a vymění je. Ovšem málo kdo to ze starších to ví. Dále na pokoji je visačka, která značí - uklízet - neuklízet - stačí informovat že pověsit na kliku viditelně jestli ano nebo ne.
      Prostě mám za to, že informovanost na recepci by mohla být lepší - alespoň v našem nástupním termínu - nebylo to moc košér. Jinak ostatní děvčata ochotná, usměvavá a vstřícná na dotazy.
  • Martina Brabcová

    ?

    rodina se staršími dětmi, 29. dubna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Byla jsem velice spokojená jako každý rok. Hotel Moravan doporučuji svým známým i rodině a pravidelně tam všichni jezdí. Zaměstnanci hotelu jsou velice pozorní a ochotní. Děkuji všem za hezký strávený víkend.
    • Nemám co bych vytkla
  • Heda Janíčková

    ?

    jednotlivec, 23. dubna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Jelikož to není můj první pobyt zde, je jasné, že jsem spokojená. Příjemné,klidné prostředí,ochotný milý personál,, zkrátka velká spokojenost.
    • -procedury prováděny 100%
      -na hotelu klid,pohoda
      -velmi příjemné prostředí
      ochotný,usměvavý personl
  • Helena Petrová

    ?

    dospělý pár, 23. dubna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 23. dubna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Ubytování, jídlo, okolí i počasí- vše se nám líbilo.
    • Pomalá práce na recepci. Jinak ostatní persdonál perfektní.