Recenze
S ohledem na vyhlášení vládních nařízení ze dne 26. 10. 2020 je provoz hotelů i lázeňských léčebných zařízení až do odvolání omezen.

Hodnocení hotelu

94%

Perfektní

na základě 223 recenzí

  • Personál

    95%

  • Služby

    92%

  • Čistota

    97%

  • Pohodlí

    94%

  • Cena/kvalita

    92%

Recenze (223)

Filtry

  • Jana Kubrichtová

    ?

    dospělý pár, 26. září 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Kulturní a sportovní vyžití nehodnotim,v době koronaviru kultura nebyla a sport už neprovozujme.
    • Hotel Moravan je moderně zařízený a pokoje útulné.
      Výborná kuchyně a velký výběr jídel.
      Procedury perfektně naplánované,bez čekání
      Krásné procházky přírodou po okolí a kolem řeky Bečvy.
      Za shlédnutí stojí Zbrašovská aragonitová jeskyně,nedaleko hotelu.

      Pro méně zdatné jezdí bezplatně autobus
      zTeplic nad Bečvou do Hranic na Moravě,jinak je to hezká procházka.
      Můžeme jen doporučit.aradi
  • Arnošta Vieweghová

    ?

    jednotlivec, 12. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Lada Dlouhá

    ?

    rodina se staršími dětmi, 11. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Ubytování na hotelu bylo výborné, bylo vidět, že v době uzavření lázní se prováděl velký úklid, což se nedá říct o okolí lázní, bylo vidět, že venkovní úprava zažila lepší doby, tzn. kolonáda u Bečvy se předvedla plevelem, bodláky a kopřivami, kde dřív asi byla parková úprava, tak mezi dřevinami rostl plevel, který byl větší než dřeviny. Lázně asi zažily i lepší časy. Dlouhá
    • Lázeňské služby vynikající, personál příjemný,usměvavý
    • Večeře byly většinou vlahé,studené.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 10. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • libilo se celkově
  • Dagmar Handová

    ?

    skupina přátel, 16. března 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Tomáš Adamčík

    ?

    dospělý pár, 14. března 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Naprosta spokojenost.
    • Celkove naprosta spokojenost.
  • Zdeněk Bodanský

    ?

    dospělý pár, 10. března 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Perfektní personál
      Krásné pristředí u řeky Bečvy
      V blízkosti je propast, neskyně, atd.
  • Anna Talpová

    ?

    ostatní, 2. března 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Nemám co vytknout děkuji
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 1. března 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vzhledem k tomu,že hotel Praha je po celkové rekonstrukci,jeho celkový charakter je více než perfektní.Vše voní novotou a čistotou.Přáli bychom,aby tento stav vydržel co nejdéle i pro další zájemce.Byli jsme zde ubytování již dříve,ale to nelze s tím co jsme sami nyní viděli a bylo nám nabídnuto, srovnávat.Je však velkou škodou,že již zde není solná jeskyně,která by určitě pozvedla tento pobyt i hotel mnohem výše.
    • Pokut máme srovnávat pobyt,jeho okolí,vybavenost a procedury,obědy a večeře pokulhávají.Mnohdy byly nedochucené a příliš vodnaté.Chápeme,že je to pouze subjektivní postřech,ale i ostatní pacienti se stotožňovali s touto skutečností.
  • Štefan Pavlík

    ?

    jednotlivec, 1. března 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Ochota personálu, krásný pokoj, výborné jídlo, super procedury, bazén, sauna.
    • Že jsem musel odjet