Recenze

Hodnocení hotelu

95%

Perfektní

na základě 160 recenzí

  • Personál

    96%

  • Služby

    93%

  • Čistota

    97%

  • Pohodlí

    95%

  • Cena/kvalita

    93%

Recenze (160)

Filtry

  • Koržilová Alena

    ?

    jednotlivec, 11. února 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Libilo se mi vybaveni pokoje,sluzby personalu,snidane formou svedskych stolu.Cistota.Stravovani v hotelu Becva se velmi zlepsilo.Kladna novinka byla predkrmy a hojnost ovoce. Obsluha take dobra.
  • Václav Pospíšil

    ?

    ostatní, 17. prosince 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Hana

    ?

    jednotlivec, 13. prosince 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Líbilo se mi vše. Personál byl ochotný, milý, a velice profesionální. Ubytování skvělé, pouze na pokoji je nevhodně umístěna televize. Procedury výborné, jídlo dobré a dost, občas dosti slané. Jinak vynikající.
    • Vše se mi líbilo.
  • Lenka Brožová

    ?

    jednotlivec, 1. prosince 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Byly jsme s dcerou velmi spokojené. Jídlo vynikající, chutné, pokoj příjemně, jednoduše a účelně vybaven. Všude čistota, v lázeňských domech Praha, Bečva i v balneo provozu, kam jsme chodily na jídlo a procedury, všude příjemný a vstřícný personál. I v mimosezónní době se každý den konala nějaká kulturní akce, včetně výstavy. Pro lázeňské hosty je domluvena jeden den v týdnu mimosezonní návštěva Zbrašovských aragonitových jeskyní. Bylo vidět, že se lázně (město) starají i o práce v okolí, prořezávání stromů, výsadba zeleně, celkový úklid parku. Vyřízení pobytu ze strany SPA perfektní. Celkově zatím nejlepší lázeňský pobyt, co jsem byla. Děkuji všem.
    • Nemám připomínek.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 19. listopadu 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Personální služby byly perfektní. Chybělo nám ve stravě ovoce a širší nabídka nápojů. Rovněž bychom uvítali více informací o kulturním dění v nedalekém městě Hranice. Vše ostatní bylo ve velmi vysoké kvalitě. Doporučuji k návštěvě.
    • Uvítali jsme načasování procedur.
      Zajímavé okolí - přírodní zajímavosti.
      Velmi pěkné církevní památky.
  • Jiří Vondřejc

    ?

    dospělý pár, 19. listopadu 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    ...jsme senioři,ale vyjádříme se oblíbenými slovy dnešních mladých : LD PRAHA v Lázních Teplice n/Beč. = to nemá chybu !!!..
  • Helena Rehorova

    ?

    jednotlivec, 19. listopadu 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Jelikož jsem byla na pobytu velice krátce, tak nemám žádné negativní zkušenosti. Taktéž nemůžu posoudit "Poměr cena/kvalita". Poukaz jsem dostala na narozeniny od dětí. Pokaždé, co jsem byla v Teplicich na pobytu, jsem byla spokojená. Děkuji.
    • Jediné mínus - stoly v jídelně v Praze byly moc blízko sebe. Ale štíhlý klient si nemůže stěžovat. Každopádně děkuji, že jste.
  • miroslav plachký

    ?

    jednotlivec, 16. listopadu 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Tož nic!!!!
  • Miloslava Štýbrová

    ?

    jednotlivec, 14. listopadu 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • čisto ,ticho
    • měli by být v oknech sítě, lítají tam ploštice a jiný hmyz
  • Pavel Záruba

    ?

    dospělý pár, 14. listopadu 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Celková spokojenost s personálem i okolím