Recenze
Z nařízení vlády není možné rezervovat pobyty s termíny nástupu do 11. dubna. Více informací zde.

Hodnocení hotelu

94%

Perfektní

na základě 219 recenzí

  • Personál

    95%

  • Služby

    92%

  • Čistota

    97%

  • Pohodlí

    94%

  • Cena/kvalita

    92%

Recenze (219)

Filtry

  • Dagmar Handová

    ?

    skupina přátel, 16. března 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Tomáš Adamčík

    ?

    dospělý pár, 14. března 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Naprosta spokojenost.
    • Celkove naprosta spokojenost.
  • Zdeněk Bodanský

    ?

    dospělý pár, 10. března 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Perfektní personál
      Krásné pristředí u řeky Bečvy
      V blízkosti je propast, neskyně, atd.
  • Anna Talpová

    ?

    ostatní, 2. března 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Nemám co vytknout děkuji
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 1. března 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vzhledem k tomu,že hotel Praha je po celkové rekonstrukci,jeho celkový charakter je více než perfektní.Vše voní novotou a čistotou.Přáli bychom,aby tento stav vydržel co nejdéle i pro další zájemce.Byli jsme zde ubytování již dříve,ale to nelze s tím co jsme sami nyní viděli a bylo nám nabídnuto, srovnávat.Je však velkou škodou,že již zde není solná jeskyně,která by určitě pozvedla tento pobyt i hotel mnohem výše.
    • Pokut máme srovnávat pobyt,jeho okolí,vybavenost a procedury,obědy a večeře pokulhávají.Mnohdy byly nedochucené a příliš vodnaté.Chápeme,že je to pouze subjektivní postřech,ale i ostatní pacienti se stotožňovali s touto skutečností.
  • Štefan Pavlík

    ?

    jednotlivec, 1. března 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Ochota personálu, krásný pokoj, výborné jídlo, super procedury, bazén, sauna.
    • Že jsem musel odjet
  • Lucie Bubelová

    ?

    jednotlivec, 26. února 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hotelový dům Praha je opravdu nádherný. Vše je nové, moderně vybavené, na pokoji nechybí lednička. Vše perfektně čisté. Zatemňovací závěsy, velká okna s dostatkem světla v mítnosti. Jedním slovem nádhera. Snídaně bufetovou formou, zcela dostatečný výběr, čas od 7 do půl 10. Personál velmi vstřícný. Ráda pojedu znova.
    • v podstatě vše nemělo chybu
    • Není co kritizovat,
  • Milena Vyroubalová

    ?

    jednotlivec, 25. února 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • V hotelu se mi líbilo ale bych uvítala aby i samoplátci mohli být ubytovaní v hotelu kde je balneo které je pro samoplátce jen v hotelu Moravan kde jsem měla zájem pobývat pak jsem dostala ubytování do hotelu Praha.aby nemuseli docházet na procedury do jiného hotelu.Spokojená jinak jsem byla na výbornou. S pozdravem Milena Vyroubalová
  • Věra Vašátková

    ?

    skupina přátel, 24. února 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Marie Čejková

    ?

    jednotlivec, 24. února 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • I přestože byl únor, procházky okolní přírodou super. Pokoje velmi pěkné. Díky špičkové péči obsluhujícího personálu v jídelně jsem měl zabezpečenu velmi chutnou bezlepkovou stravu, přestože jsem o ni zapomněl předem požádat - moc děkuji.
    • -Chybné umístění televize na pokoji. Bylo by to O.K. v případě jednolůžkového provedení. Snídaně ve velmi stísněném prostředí, chtělo by to vypustit nejméně jeden stůl v řadě u oken, aby také bylo možné si k nim vůbec sednout.