Recenze

Hodnocení hotelu

95%

Perfektní

na základě 76 recenzí

  • Personál

    95%

  • Vybavení

    92%

  • Čistota

    98%

  • Pohodlí

    95%

  • Cena/kvalita

    94%

Recenze (76)

Filtry

Typ klienta

Zobrazit pouze

  • Marie Rašíková

    ?

    dospělý pár, 13. září 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Naprosto nejlepší místo,které jsem v posledních dvaceti letech navštívila. A to jezdím někam každý rok.
    • Líbil se mi hotel Praha kde jsem byla ubytována, že byl velice citlivě zrekonstruován ,při maximálním využití starých prvků.
      Perfektní servis ve všem.
      Nádherná okolní příroda (měli jsme štěstí i na krásné počasí)
      Možnost zdravotních procházek s kontrolou svých tělesných funkcí.
      Hodně kulturních akcí.
      Hezké a dobré jiné hotely v okolí.
    • Jediný problém byl, že je slyšet provoz na silnici nad lázněmi.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 8. září 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vše na dobré úrovni.
    • Snídaně ve stísněných podmínkách.
  • Jitka Pokorová

    ?

    jednotlivec, 4. září 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    ostatní, 2. září 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vše ok.
  • Alena Samcová

    ?

    jednotlivec, 28. srpna 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Vlasta Lenfeldová

    ?

    jednotlivec, 26. srpna 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Všechno ubytování,procedury na velice dobré úrovni.
    • Personál v kavárně Bečva,velice nevhodné chování.
  • Radoslava Vyskocilova

    ?

    jednotlivec, 12. srpna 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    hotel Praha je po rekonstrukci luxusně vybaven
    výborné snídaně
    milý a ochotný personál
    večeře v lázeňském domě Bečva odpovídají lázeňskému standardu
    • krásné ubytování
      výborné snídaně
      relaxační procedury byly perfekně naplánované pro partnery (paralelně nebo hned za sebou), začaly vždy včas, velice milý a vstřícný personál
    • nemám co vytknout
      snad jen upozornění pro návštěvníky: málo parkovacích míst, poplatek za parkování i v den odjezdu v 10 hod.
  • Jindřiška Střížová

    ?

    jednotlivec, 12. srpna 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Vladimír Bílek

    ?

    dospělý pár, 8. srpna 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Byli jsme v těchto lázních poprvé a velmi se nám tam líbilo. Ubytování bylo perfektní, stravování dobré, služby-procedury perfektní, krásná příroda a pěkně udržovaný park.
    Kulturní vyžití velmi dobré.
    • Trochu dražší poplatek za parkování vozidla.
  • Miluše Stránská

    ?

    jednotlivec, 5. srpna 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • LD Praha je krásný
      Ochota personálu
      Čistota pokojů i přilehlých prostor
      Bohaté snídaně
      Velké prostorné pokoje i koupelna
      Vybavení pokojů
      Vlastní terasa
    • Malá jídelna pro snídaně