Recenze

Hodnocení hotelu

95%

Perfektní

na základě 134 recenzí

  • Personál

    96%

  • Služby

    92%

  • Čistota

    97%

  • Pohodlí

    94%

  • Cena/kvalita

    94%

Recenze (134)

Filtry

  • Jiří Kafka

    ?

    dospělý pár, 16. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • skoro vše
  • Kožuszniková Irena

    ?

    jednotlivec, 12. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Ubytování v hotelu Praha bylo super, personál pohodový, určitě se vrátíme.
    • snídaně dostačující, ale nedoplňuje se jídlo. Pozdější příchod - menší výběr
  • Petr Hejnoch

    ?

    jednotlivec, 9. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Byli jsme velmi spokojeni s pobytem, jen bylo slyšet i v noci vlaky, budilo nás to.Chtělo by to do budoucna - postavit protizvukové stěny u tratě.
    • Líbilo se nám : bydlení, strava, procedury, přístup personálu.
    • Hluk od jedoucích vlaků.
  • Ludmila Schindlerova

    ?

    jednotlivec, 3. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jaroslav Bohatý

    ?

    jednotlivec, 1. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 31. srpna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 28. srpna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pobyt v LD Praha byl z hlediska služeb na vysoké úrovni. Pokoj byl vybaven novým nábytkem a dům po rekondtrukci. Vše na pokoji bylo dle popisu. Procedury rozvrženy k naší spokojenosti. Využili jsme kompletně vše včetně možnosti doobjednání obědů.
    • - ubytování v LD Praha
      - procedury během pobytu
      - plná penze
      - dostupnost LD u MHD
      - vlaková stanice u areálu lázní
    • - procedury, wellness a bazén z pobytu v jiných LD, než bylo ubytování, nutno počítat s časovou rezervou na cestu
  • Milena Bittnerová

    ?

    jednotlivec, 26. srpna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Ubytování i snídaně v hotelu Praha bylo k mé spokojenosti.
    • Líbilo se mi prostředí, vybavení, čistota i klid v lázeňském domě i v celém okolí.
  • Oldřiška Syrovátková

    ?

    jednotlivec, 23. srpna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Lázeňský dům Praha Teplice n/B. je opravdu krásně renovovaný,vše nové velmi pěkné a čisto,snídaně přímo v domě příjemné,dostačující,velmi milý personál.
    • Negativně hodnotím chování obsluhy bazénu v domě Janáček ke klientům ,paní má velmi svérázný druh humoru,sarkastické poznámky ,kterým lidé nerozumí a nechápou je!!Rozhodně nevhodné pro starší pacienty ,nebo nově příchozí!
  • Renata Plassová

    ?

    dospělý pár, 23. srpna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Ubytování, jídlo, služby.
    • Masáž - pouze lechtání zad
      Parkování - nebylo možné ani za poplatek u LD a na recepci nám nebyli schopni říci kam si bezpečně auto dát, i když je tam parkoviště monitorované, což jsme zjistili po pracném hledání.
      Nástup - v 16:00 velice zkracuje třídenní pobyt. Potem vlastně je cena dost nadsazená.